2011 İl Dışı Atama Başvuruları Takvimi

2011 Yılı Öğretmenlerin İller Arası İsteğe ve Zorunlu Çalışma Yükümlülüğüne Bağlı Yer Değiştirme işlemleri ile ilgili ayrıntılı bilgiler...


Milli Eğitim Bakanlığı 2011 isteğe bağlı il dışı yer değiştirme işlemleriyle ilgili kılavuzun 25 Mayıs 2011'de yayımlanması bekleniyor. 2011 il dışı atama başvurularının 1-5 Haziran 2011'de alınması öngörülüyor. 2011 isteğe bağlı İl içi atama süreciyle ilgili ön görülen takvim şöyle:


  • 20-30 MAYIS arası il içi tercihler alınacak ve 1-5 HAZİRAN arası sıralar açıklanacak.
  • İl dışı için 25 Mayıs klavuz yayınlanacak ve 1-10 HAZİRAN başvurular alınacak ve 15 HAZİRAN gibi sonuçlar açıklanacak.
  • Daha sonra il dışı tayini çıkanların varsa il içi sıraları iptal edilecek.
  • İL dışılardan sonra (seminer dönemi )15-30 HAZİRAN 1. il içi sıralar çalıştırılacak.
  • Haziran ve Temmuz da emekli olanların yerinede 1-5 AĞUSTOS gibi 2. il içi sıralar çalıştırılacak .
  • 2011 Öğretmenlerin İl dışı Yer Değiştirme Kılavuzu (Kılavuzun 25 Mayıs'ta yayınlanması bekleniyor. Kılavuzu yayımlandığında bağlantı aktif hale gelecektir)
  • 2011 Öğretmenler İl dışı isteğe bağlı yer değiştirme işlemleri sayfası (Başvurular başladığında bağlantı aktif hale gelecektir)
Yer değiştirmeyle ilgili yönetmelik maddeleri

http://mevzuat.meb.gov.tr/html/27573_0.html
İsteğe ve zorunlu çalışma yükümlülüğüne bağlı yer değiştirmelerde duyuru, başvuru ve tercihler

MADDE 25 – (Değişik birinci fıkra:30.7.2010/27657 RG) (1) Öğretmenlerin il içi ve iller arası isteğe ve zorunlu çalışma yükümlülüğüne bağlı yer değiştirmelerine ilişkin duyuru, Personel Genel Müdürlüğünce il içi yer değiştirmeler için en geç ilgili yılın 15 Mayıs, il dışı yer değiştirmeler için en geç 25 Mayıs tarihine kadar Bakanlığın internet sayfasında yapılır. Duyuruda; kimlerin yer değiştirme isteğinde bulunabileceği, başvuru yeri, şekli ve süresi ile yer değiştirmeye ilişkin diğer hususlara yer verilir.

(2) Öğretmenlerin il içi ve iller arası isteğe ve zorunlu çalışma yükümlülüğüne bağlı yer değiştirme başvuruları, duyuru tarihinden itibaren en geç on iş günü içinde başlatılır. Başvuru süresi beş iş gününden az, on iş gününden fazla olamaz. Ancak teknik sorunlar nedeniyle ya da olağandışı durumlarda başvuru süresi uzatılabilir. Başvurular, Bakanlıkça elektronik ortamda açılacak başvuru sayfasına yapılır ve eğitim kurumu müdürlükleri ile ilçe ve il millî eğitim müdürlüklerince onaylanır.

ÖĞRETMENLERİN İL dışı İSTEĞE BAĞLI YER DEĞİŞTİRME KILAVUZU, ÖĞRETMENLERİN İL dışı YER DEĞİŞTİRME KILAVUZU, İl dışı Yer Değiştirme Sonuçları, 2011 Yılı Öğretmenlerin İller arası İsteğe Bağlı Yer Değiştirme Başvuruları, MEB, il dışı yer değiştirme sıraları,il dışı yer değiştirme sonuçları, ilsis il dışı yer değiştirme, il dışı yer değiştirme sonucu, 2011 yılı il dışı yer değiştirme, yer değiştirme isteğinde, 2011 il dışı yer değiştirme kılavuzu il dışı yer değiştirme sonuçları 2011

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails