Müsizyenler Toplanın!

Aşağıda ki tabela müzik ve müzisyenliğe karşı yaklaşımın gelebileceği son noktadır gibi. Ama burada Özeleştiri yapılmadan da geçilmemeli gibi geliyor. Müziği sıradan bir sunumla, hiç emek sarf etmeden ( örnek iki akorla bin parça çalabilen yeteneklerden bahsediyorum!) sokaklara atlayan genç kardeşlerin, müziğin sadece içki ile mezesi olması imajı bu durumu yaratmıştır. Bunu için sokakların, barların sahiplerinin iyi müzik ve müzisyen konusunda seçici olmaları, ucuz diye kalitesizliğe yönelmemeleri bir çözümdür gibi!!!
Yakında "müzisyenlere yüz vermeyin", "müzisyen çıkabilir" " çalgılarınızı elinizde taşımayın" "yazık onlara acıyın" gibisinden tabelalarla karşılaşırsak şaşırmayalım :) Bozcaada belediye iletişim adresine mail bombardımanına devam!


Aşağıdaki ileti Ruşen ÖZBEN' den alıntıdır...
MÜZİSYEN ARKADAŞLARIM...
Belediyenin, Resmi İletişim sayfasına aşağıdaki yazılı protesto formunu, LÜTFEN kopyala yapıştır yöntemiyle GÖNDERİNİZ.

Sayın Mustafa Mutay, Bozcaada girişine astırdığınız,

( UYARI – Belediye Meclisinin 06/04/2010 tarih ve 2010/35 sayılı almış olduğu karar doğrultusunda; Müzisyen !!! Hurdacı ve Seyyar Satıcılarının İlçeye girmesi YASAKLANMIŞTIR. Bozcaada Belediyesi )

İçerikli Tabelanın en kısa zamanda kaldırılmasını talep ediyoruz.
Bu sanat dalında uğraş veren bir MÜZİSYEN birey olarak, Saygın meslek üyelerimizi bu şekilde aşağılamak, hiç bir şahsın, kuruluşun ve yönetimin iradesinde değildir.
Ada girişine konulan ve tüm üyelerimizi fevkalade rencide eden bu tabela, En kısa zamanda kaldırılmadığı, vede basın önünde üyelerimizden özür dilenmediği takdirde, Konu, meslek birliğimize ve adli mercilere de taşınacaktır.
RUŞEN ÖZBEN.



BOZCAADA
Aşağıda verdiğim adres, Bozcaada Belediyesi'nin resmi iletişim sayfasıdır.

http://www.bozcaada.bel.tr/index.php/letiim.html

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails