PACO CEPERE


Paylaş
NOT: TÜRKÇE BİOGRAFİSİNİ BULAMADIM, GOOGLE TRANSLATE SAĞOLSUN:) GOOGLE CA BİLEN VARMI?
Paco Cepero bir olan İspanyol Flamenko gitaristi sayısız sanatçı eşlik etmiş ve birçok solo albüm yayımlamıştır. "Corazón y Bordon" ve "De Pura Cepa".
Paco Cepero 6 Mart 1942 tarihinde Cádiz de doğdu. 16 yaşındayken bir Grand Theatre Falla yılında Cadiz de profesyonel olarak ilk konserini verdi.
1963 yılında Madrid geldi ve tablao çalışmaya başladı "Los Canasteros "( Manolo Caracol ait ). O andan itibaren bugüne kadar onun gitarla , tek başına dünya seyahat ya da çok sayıda şarkıcı eşlik eden . Flamenko Gitarist sıfatını kanıtı kariyeri boyunca kazandığı sayısız ödül ; Premio Nacional de Jerez 1975 yılında Premio Nacional de Córdoba 1977 ve Castillete de la Birliği , Yunque Oro Ceuta , şehrinin yanında bulunan ödül Melchor de Marchena Refakat ve Cabal Gümüş Circle of Fine Arts 1999 yılı için . Paco Cepero oynadı ve Manolo Caracol , Camarón de la Isla , Tio Borrico , Terremoto ve El Turronero dahil eşsiz şarkı rakamlar kaydedildi .Gitarist olarak çalışmalarına yanı sıra, onun ünlü sayısız başarılı Flamenko ve Isabel Pantoja , Julio Iglesias , Lolita ve Chiquetete gibi şarkıcılar için popüler şarkılarının besteci olarak çalışmalarına dahil etmek uzanır.

Paco_Cepero_-_Agua_Marina


Trio Flatino Murat Köseler Agua Marin

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails