BAND-İN-A-BOX Tüm müzisyenlerin eşlik programı!

Band-in-a-Box 2011,5


Band-in-a-Box, bir çok müzisyenin eşlikli olarak hem doğaçlamasını (improvizasyon) geliştirebileceği, içinde tüm müzik stillerini barındıran davul bas, piyano, gitar çalım tekniklerini çok iyi öğretebilen bir program diyebilirim. Yaptığınız her hangi bir çalışmayı basit akorlarını yazarak bir anda orkestra eşliğinde, Jazz dan rock"a, poptan soul'a tarzlarda eğlenerek çalabilir yada varyasyonlar oluşturabilirsiniz. Tabi en önemli özelliği olan yazdığın akor veya eşliklere solist kısmına girerek istediğin iyi müzisyenlerin kendi cümleleriyle bir anda solo atmasını şaşkınlıkla izleyebilirsiniz... Band-in-a-Box'ın bu yükseltmesi, tam özellikli dijital şarkılar içerdiğinden şarkılarınıza canlı vokaller veya gitar melodileri ekleyebilirsiniz. Ayrıca, şarkınıza hangi tarzın daha iyi gideceğini gösteren, akıllı bir tarz seçimi sihirbazı da benzer tempoya, türe ve tona sahip tüm müzik tarzlarını işaretler. Gitaristler, gitar geliştirmelerini, resim görüntüsünü ve gitar tuşesinde mükemmel bir şekilde gösterilen, herhangi bir melodiye profesyonel kalitede gitar solosu ekleyebilen harika bir otomatik özelliğe bayılacaklar. Programda ayrıca, seçilebilir bir yazı tipi ve boyutuyla yeni bir Büyük Şarkı Sözleri Penceresi ve Büyük tuşlarla ve tercihe bağlı nota isimleriyle bir piyano gösteren Büyük bir Piyano Penceresi bulunmaktadır.
Ayrıca yeniliklere hemen adapte olan PG music Band-in-a-box Android işlemciler için uygulamasını hemen devreye sokacak kadar profesyonel bir ekip bence... Darısı başımıza ne diyeyim :)

https://market.android.com/details?id=com.pgmusic.bandinabox
IPhone için Band-in-a-Box


Not: Programın tam sürümünün fiyatı 129 $ dan başlayıp sürüm özelliğine göre 600$'a kadar çıkmaktadır. Tabii ki bu ilk yükleme için geçerli. Sonraki kademelerde upgrade ücretlendirmesi 29$ dolardan başlamakta. Daha iyi bir şekilde tanımak istiyorsanız Demosunu http://www.programlar.com/band-in-a-box/5rp.1l.1.html buradan indirebilirsiniz. Orjinaline sahip olmak için http://www.pgmusic.com/bbwin.htm sitesine gidebilirsiniz ki PG Music bu işin uzmanı gibi...
Band-in-a-Box Ekran Görüntüsü

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails