E kitaplarınızı kolayca dönüştürün!

online-convert.com
Pek çoğumuzun elinde lit, epub, mobi, doc, txt, pdf vb uzantılara sahip belki sayısız e-kitap var. Ancak bu kitapları okumak için kullandığımız cihazlar, ne yazık ki, bu formatların hepsini desteklemiyor. Söz gelimi, Amazon Kindle türü okuyucular, bildiğim kadarıyla lit, epub ve doc uzantılı kitapları görmüyorlar. Dolayısıyla e-kitap türleri arasında dönüştürme yapacak bir araca sanırım herkesin şu veya bu şekilde ihtiyaç duymaktadır.
E-kitap türleri arasında dönüştürme yaparken genelde Calibre programı her ne kadar büyük kolaylık sağlasa da, Türkçe karakterlerde sorun çıkartabiliyor. Bu sorunu aşmanız için ara işlemler yapmanız gerekiyor.
Halbuki www.online-convert.com sitesi, bilgisayarınıza hiçbir program kurmanıza gerek kalmadan, online olarak her türlü e-kitap dönüşümünü sağlıyor. Hem de Türkçe karakter sorunu olmadan. Site, sadece e-kitap dönüştürme gayesi gütmüyor; ayrıca ses, resim, video, sıkıştırma dosyaları ve metin dosyaları arasında da format dönüştürebiliyor ve işini gerçekten iyi yapıyor.


Sonuç oldukça tatmin edici görünüyor.
ALINTI: datacenter

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails